In onze eerste Lobos Kookt! workshop op zaterdag 16 juni grilt Pete’s BBQ jullie volledig klaar om een zomers BBQ seizoen in te gaan! We gaan van start om 14 uur en dompelen ons gedurende een 5-tal uur onder in de geheimen en smaken van de BBQ.
In de workshop gaan we werken met de Kamado Joe keramische barbecue, Quan BBQ waarmee we op open houtvuur koken, de Lotusgrill instap houtskool barbecue en de Traeger pelletbarbecue.
We leggen uit (een beetje theorie) waarvoor we de verschillende toestellen gebruiken en daarna gaan we vooral testen. We testen grillen, slow cooking (barbecue), marineren en roken. Alle gerechten zijn toegankelijk en we geven de recepten mee aan de deelnemers.
Op het menu staat zalm, moinkballs, kippendijen, spek, ribbetjes, picanha en côte à l’os, voorzien van een aantal groenten en sausen. Wij voorzien ongeveer 500gr. vlees per persoon.
Plaatsen zijn beperkt, maximum van 30 personen. De prijs is 65€ per persoon.
— INSCHRIJVINGEN GESLOTEN —
Beste
Wat zojn de uren v deze workshop aub?
Hoi Dirk, we starten om 14 uur, het einde is voorzien rond 18u30-19u00.
We zouden graag met twee personen inschrijven. Is er nog plaats?
Mvg,
Kris
Hoi Kris, normaal zijn de inschrijvingen al afgelopen, ik neem contact op met de organisator en laat je asap iets weten!